Usabaa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Waarborg kwalitatief hijsen en heffen met een EKH certificaat via EKH.nl

Keuring en inspectie van hijs- en hefmiddelen door EKH-keurmeesters van EKH.nl. Laat uw hijs- en hefmiddelen regelmatig controleren op de keurvoorschriften. Onze EKH-keurmeesters zijn specialist op het gebied van wet- en regelgeving en veiligheidsvoorschriften bij het hijsen en heffen. Waarborg de veiligheid van uw werknemers door een regelmatige inspectie door EKH. Samen houden we het veiligheidsniveau van hijs- en hefmiddelen op peil. Ook voor een opleiding tot keurmeester kunt u bij ons terecht. Advies en keuring door professionele keurmeesters vraag je aan bij EKH.nl!

Veiligheid en kwaliteit

Regelmatige controle van uw hijs- en hefmiddelen is cruciaal voor het onderhouden van een optimale conditie van uw gereedschappen en werktuigen. Garandeer de veiligheid voor uw werknemers door een EKH- keuring door onze gecertificeerde EKH-keurmeesters. EKH-keurmeesters hebben expertise op het gebied van alle wet- en regelgeving, veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen voor hijs- en hefmiddelen. We maken onderscheid tussen gereedschap en werktuigen boven de haak, deze inspecteren hijskranen, hijswerktuigen die op een vaste plaats zitten. Keurmeesters onder de haak controleren de veiligheid van losse onderdelen. 

Wet- en regelgeving

EKH-keurmeesters keuren en adviseren aan de hand van de huidige wet- en regelgeving. De gecertificeerde keurmeesters van EKH.nl zijn opgeleid en kunnen kritisch kijken naar de kwaliteit en veiligheid van de hijs- en hefmiddelen. Met een EKH-keuring kunt u als bedrijf voldoen aan de wettelijke zorgplicht voor uw werknemers. EKH-bedrijven zijn aangesloten bedrijven met keurmeesters die ingezet kunnen worden via EKH.nl. EKH-inspecties bestaan uit keuring, beproevingen en controles. Alle regels en richtlijnen omtrent veiligheid en kwaliteit van hefgereedschap en hijsmiddelen worden gecontroleerd tijdens de inspectie.

Keurcertificaat van EKH.nl

Ontvang een EKH-keurmerk na inspectie van uw zwenkkraan door een keurmeester. Tijdens de inspectie worden alle gereedschappen, hijskranen en werktuigen gekeurd. Inspectie gebeurt op correcte en professionele wijze. Interesse in het volgen van een opleiding tot keurmeester? Volg dan een opleiding tot keurmeester bij EKH.nl. u wordt opgeleid tot deskundige op het gebied van kwaliteitvoorschriften en wet- en regelgeving voor hijs- en hefmiddelen. Met een regelmatige keuring van uw gereedschappen straalt u verantwoordelijkheid naar de werknemers toe. Vraag eenvoudig een EKH-keuring aan op EKH.nl!