Usabaa
Image default
Business / Transportation and Logistics

All Dent

All Dent geldt al jaren als een vooraanstaand bedrijf op het gebied van tandartsapparatuur. Bij All Dent biedt men een breed scala aan instrumenten, behandeleenheden, tandartsstoelen en andere apparatuur. Ze hebben een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van de tandheelkunde, en dat is niet voor niets. Er worden louter producten geleverd van de beste merken. Er wordt gewerkt met een bepaalde visie, waarbij de lange termijn nooit uit het oog wordt verloren. Bij All Dent gelooft men namelijk in samenwerking op de lange termijn. Producten zijn dus van een hoge kwaliteit en worden geleverd met de nodige garantie. Mochten er storingen of calamiteiten zijn, dan is het belangrijk dat je kan rekenen op een betrouwbare partner die kennis en kunde in huis heeft. All Dent werkt samen met technici die hun vak verstaan. Men beschikt over een storingsdienst die beschikbaar is vanaf 7:30 in de ochtend. Bij tandartsapparatuur is het van groot belang dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt. Dat komt het functioneren en de levensduur ten goede. Hier is natuurlijk ook de patiënt bij gebaat. Men is constant bezig met het up-to-date-houden van de kennis van deze technici. Naast de levering van apparatuur en dergelijke, is men ook specialist op het gebied van tandartspraktijk inrichting en re-styling van praktijken.

All Dent inrichting en re-styling

All Dent richt zich ook op het volledig inrichten en restylen van tandheelkundige praktijken. De inrichting van een praktijk heeft een grote invloed op de efficiency van een praktijk. Daarbij zorgt een optimale inrichting voor een veiliger en prettiger werkklimaat. Niet zelden is de ruimte enigszins beperkt, en vergt het creativiteit en vernuft om een praktijk optimaal in te richten. Hierbij wordt rekening gehouden met looplijnen, ergonomie, en het plaatsen van bepaalde objecten op de juiste plaats. Mocht je een idee hebben over hoe jij je praktijk graag wilt inrichten, dan denkt All Dent graag met je mee om het plan verder uit te werken. All Dent werkt met ontwerpers en interieurarchitecten die niets aan het toeval overlaten.

Showroom

All Dent raadt altijd aan om op voorhand de showroom eens te komen bezoeken. Zo kan je ook direct kennismaken met de mensen van All Dent. Ook Online presteert All Dent uitstekend. Men combineert een website met een uitstekende telefonische bereikbaarheid.