Usabaa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hittebestendige kit kopen bij technischeprodukten.nl

Bent u op zoek naar hittebestendige kit? Neem dan snel een kijkje op de website van technischeprodukten.nl. In onze webshop vindt u siliconenkit van CTN. Deze siliconenkit is speciaal bedoeld voor oppervlaktes die heet kunnen worden want deze siliconenkit kan prima tegen hitte tot wel driehonderd graden Celsius. Daarom is dit product geschikt voor bijvoorbeeld het kitten rondom een kachel of een fornuis. U kunt kiezen uit twee verschillende kleuren namelijk transparant of zwart zodat het zo min mogelijk opvalt. U krijgt de siliconenkit geleverd in een zogenaamde ‘Pressurepack’ zodat u niet speciaal een kitpistool hoeft aan te schaffen. Met onze pressure pack met nozzle kunt u gemakkelijk het product aanbrengen op de gewenste plaats. 

Hittebestendige kit voor uw kachel

Naast onze hittebestendige kit, kunt u bij ons ook nog de speciale kachelkit kopen. Deze kachelkit is van Fire Sealant en is geschikt voor tot wel 1200 graden Celsius. U kunt dit product toedienen om bijvoorbeeld naden van openhaarden of kachels te dichten. Wel raden wij aan om niet de kachel meteen op volle temperaturen te zetten maar de ruimte voorzichtig op te warmen nadat u de kit heeft aangebracht. Zo kunt u blaasvorming voorkomen. Schaf onze kachelkit aan in onze webshop al voor €11,45 exlusief BTW. 

Siliconenkit verwijderen

Ook als u siliconenkit weer wilt verwijderen, kunt u dit zelf doen met een paar hulpmiddelen. Wij raden aan om de voegenschraper van Technischeprodukten.nl te gebruiken of anders een stanleymes. Maak de siliconenkit los aan beide kanten door het los te schrapen maar zorg ervoor dat u niet de oppervlakte zelf beschadigd. Haal restjes weg door onze Seal Remover te gebruiken, deze is speciaal bedoeld om lijm en siliconenkit te verwijderen en is geschikt voor alle oppervlaktes. Spuit de Seal Remover op de resten die er nog zitten en laat het intrekken. Nadat het een tijdje heeft kunnen intrekken, kunt u wederom met de voegenschraper of het stanleymes de restjes verwijderen. Denk erom dat u niet meteen een nieuwe laag kan aanbrengen want de ondergrond moet eerst schoon zijn. Dit kan evenals met de bovengenoemde Seal Remover.

Related Posts

Lamelparket van Bax Houthandel

Starten met outplacement

Wanneer haal je je rijbewijs bij Rijschool Zoetermeer?