Usabaa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Waar moet ik op letten als ik een anti-diefstal rugtas koop?

Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt: je bent slachtoffer geworden van tasjesdieven! Zakkenrollers waren, zijn en zullen helaas nog altijd actief blijven zolang mensen met een tas vol waardevolle spullen rondlopen. Daarom zijn anti-diefstal rugzakken de laatste jaren steeds populairder geworden. Ben jij ook nog op zoek naar zo’n handige anti-diefstal rugtas? In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten als je zo’n rugtas koopt. 

Materiaal 

Een goede anti-diefstal rugtas is gemaakt van een stevig en snijbestendig materiaal. Normale tassen kunnen vaak makkelijk opengesneden worden met een mesje, maar bij de juiste anti-diefstal rugtas is dit nagenoeg onmogelijk. Verder is het natuurlijk ook mooi meegenomen als de anti-diefstal rugtas waterdicht is, zodat je spullen niet alleen beschermd worden tegen tasjesdieven, maar ook veilig zijn in een regenbui. 

Rugzak met onzichtbare vakjes 

Een anti-diefstal rugzak heeft weinig tot geen zichtbare vakjes aan de buitenkant. Dit zorgt ervoor dat dieven minder snel de kans krijgen om stiekem iets te kunnen jatten. Sommige rugtassen hebben aan de “achterkant” (de kant die tegen je rug aan zit) nog geheime vakjes waar jij snel en makkelijk bij kunt, maar anderen niet. Deze vakjes zijn vooral handig voor bijvoorbeeld je pinpas of kleingeld. 

Indeling 

Vaak biedt een anti-diefstal rugzak een handige indeling voor je spullen en heb je allerlei vakjes binnen de tas voor bijvoorbeeld je laptop/tablet, powerbank, een media-poortje, pennen en een fles drinken. Deze indeling zorgt ervoor dat je je spullen makkelijk terug kunt vinden als je iets snel uit je tas moet halen, want je bent dan niet eindeloos aan het graaien. 

Andere handige snufjes 

Anti-diefstal rugtassen komen vaak met een aantal andere handige snufjes, zoals een smartsleeve waardoor je de tas gemakkelijk aan een trolley kunt bevestigen. Sommige rugtassen hebben ook licht reflecterende strepen, want veiligheid staat altijd voorop als je in het donker op pad moet.

Vooral de anti-diefstal rugzakken van XD Design zijn erg populair! Deze tassen zijn verkrijgbaar bij Marington.nl.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/rugzakken/

Related Posts

Verzendzakken

All Dent

Je auto voor veel geld verkopen, of gewoon snel kwijt?