Usabaa

Verzendzakken

 

Om producten veilig naar klanten te kunnen sturen, is het handig om gebruik te maken van verzendzakken. Door producten veilig te versturen, weet je zeker dat ze heel de klant bereiken. De experts van Verpakking Voordeel hebben een rijk assortiment aan verzendzakken samengesteld. Hierdoor heeft elk product dat ze aanbieden een hoge kwaliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Voordelen

Verzendzakken hebben verscheidene voordelen. Het grootste voordeel is dat ze water- en vuilafstotend zijn. Dit zorgt ervoor dat je veel spullen schoon kunt vervoeren. Het komt wel eens voor dat een pakketje tijdelijk in de regen komt. Wanneer een postbode met het pakketje in zijn hand naar een brievenbus loopt bijvoorbeeld, kan er regen op komen. Dit valt helaas niet te voorkomen, dus kun je er het beste maar zoveel mogelijk rekening mee houden. Met de zakken van Verpakking Voordeel is dit geen probleem meer. Elk spatje water wordt afgestoten door het materiaal van de zakken. De zakken zijn dan ook uitermate geschikt voor kleding of andere producten die niet nat en vies mogen worden. Voor elke kledingwinkel is dit verpakkingsmateriaal dan ook een must.

 

Hoge kwaliteit

De verzendzakken van Verpakking Voordeel zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de zakken bijna niet kunnen scheuren. Hierdoor zullen er geen producten beschadigd raken of uit de verzendzakken vallen. Alle producten zullen heel de bestemming bereiken. De zakken zijn af te sluiten met een permanente zelfklevende strip. Dit houdt in dat de verzendzakken één keer gesloten kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat mensen tijdens het vervoer niet in de zak kunnen kijken of er spullen uit kunnen halen.

 

COEX of verzendzakken

Verzendzakken worden ook wel COEX zakken genoemd. Een COEX zak is precies hetzelfde als een normale verzendzak, alleen heeft het een andere benaming. Raak dus niet in verwarring door de term COEX bij het aanschaffen van nieuwe verzendzakken.