Usabaa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schadeherstel

Schadeherstel bedrijfsvoertuigen

Als uw onderneming over bedrijfsvoertuigen beschikt, dan is de kans groot dat u een keer te maken krijgt met schade aan een van deze voertuigen. Deze schade moet natuurlijk zo snel mogelijk weer hersteld worden. Schakel daarvoor de specialisten van Ematri in. Dankzij onze kennis en expertise, die we de afgelopen 35 jaar hebben weten op te bouwen, kunnen wij u de juiste oplossing aanbieden voor het herstellen van schade aan uw bedrijfsvoertuigen.

Specialisten in schadeherstel

Bedrijfsvoertuigen, daar valt van alles op wielen onder. Denk aan trucks, opleggers, landbouwvoertuigen en touringcars. Maar ook mobiele kranen, aanhangwagens, tankopleggers en bestelwagens behoren tot deze categorie. Om het kort en duidelijk samen te vatten: alle rijdende voertuigen voor de zakelijke markt. Ematri is gespecialiseerd in het schadeherstel van al dit soort bedrijfsvoertuigen.

Schadeherstel bedrijfsvoertuigen: alles in eigen beheer

Als u schade aan uw bedrijfsvoertuig heeft komt daar veel bij kijken. Ook zaken waar u misschien niet bekend mee bent. Gelukkig weet Ematri snel wat er moet gebeuren en hebben wij alles in eigen beheer. Hierdoor kunt u vanaf het moment dat de bedrijfsvoertuig bij Ematri staat alles aan ons overlaten. Wij stellen het schaderapport op, doen een chassismeting, richten het chassis en de cabine in, zorgen voor de (de)montage, helpen met het plaatwerk en de uitlijning. Kortom, wij helpen u vanaf het begin tot aan het eind zodat uw bedrijfsvoertuig niets te kort komt.

Heeft een van uw bedrijfsvoertuigen schade? Bent u opzoek naar een specialist in schadeherstel? Iemand die snel en secuur uw bedrijfsvoertuig repareert? Kies dan voor de specialisten van Ematri. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan, en uw bedrijfsvoertuig kan snel de weg weer op!

Net zo belangrijk is het aanbrengen van de juiste kleur; dit waarborgt Ematri door een grondig kleurcontrole in het voortraject. Energie vergelijken

https://ematri.nl