Usabaa
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een spuitgieterij

Eigenlijk is HSV-tmp een spuitgieterij, aangezien we gespecialiseerd zijn in het spuitgieten van kunststof producten! Maar voordat je met ons in zee wilt gaan, is het misschien een goed idee om elkaar beter te leren kennen. Wij zijn er namelijk zeer van overtuigd, dat mensen met ons zaken blijven doen door de manier waarop wij zaken doen. Het zorgt namelijk voor lange termijn zakenrelaties, en die vinden wij erg leuk, omdat het betekent dat we meer dingen kunnen gaan produceren. Dit proberen wij te handhaven, door onze kernwaarden helder te formuleren.

Passie

Hier noemen we de eerste kernwaarde van onze spuitgieterij, namelijk dat we een passie voor kunststof hebben. Doordat we deze passie hebben, krijg je te maken met een stelletje enthousiastelingen voor kunststof! Wij worden er namelijk ontzettend vrolijk van, wanneer we kunststof producten maken, waardoor we continu gemotiveerd zijn en ons beste beentje voorzetten!

Duurzaamheid

De tweede kernwaarde die we hebben, is dat we het belangrijk vinden om duurzaam samen te werken. We willen juist een zakenrelatie die het lang gaat volhouden met onze opdrachtgevers. Zo komen jullie steeds terug, en hebben wij meteen ook meer zekerheid. Het voordeel hiervan, is dat je gewend raakt aan de procedures en hoe de twee bedrijven met elkaar omgaan, waardoor toekomstige processen sneller zullen verlopen.

Flexibel en ongecompliceerd

Dat is onze derde kernwaarde, dat we flexibel kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen en daarbij dat doen op een niet ingewikkelde manier. Dat is fijn voor de mensen waarmee we werken, omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen wanneer dat nodig zou zijn. Bij het zoeken naar oplossingen voor problemen, stellen we niet onze processen, maar de behoeftes van onze klanten voorop. Eigenlijk zou het toch altijd zo moeten gaan?

Innovatief en dynamisch

Eigenlijk spreekt deze kernwaarde erg voor zich, maar we gaan er toch nog even op in. We willen namelijk benadrukken dat we een innovatieve mindset hebben, en niet bang zijn om nieuwe dingen te proberen, wanneer het oude niet blijkt te werken. Op die manier zijn we een dynamisch bedrijf.