Usabaa
Image default
Business / Food and Related Products

Cocktailshaker inhuren voor op jouw evenement

Een cocktailshaker inhuren doet iedereen tegenwoordig voor zijn of haar evenement. Het is namelijk niet alleen meer zo dat ze een drankje uitserveren maar ze zetten ook echt een show neer. Nu zal je je vast afvragen hoe onze shakers en bars eruit zien. Check daarom snel Bar Company!

Waarom onze cocktailshaker inhuren?

Onze cocktailshakers zijn er in getraind om jouw gasten de avond van hun leven te geven. Je zal vast denken ja maar dat kunnen er meerdere, maar wat wij kunnen leveren als je kijkt naar de prijs die we hanteren is het daadwerkelijk de beste deal die er is. Geloof je me niet? Bel dan maar eens onze sales manager Sam op ;). We hebben er voor gezorgd dat onze medewerkers volgegoten zijn met kennis en een hele hoop gezelligheid. Zo hebben een aantal van onze medewerkers een Bols training gehad om zo de kennis te verbreden. Het pakket dat we leveren bestaat natuurlijk niet alleen uit het personeel. We leveren namelijk echt alles. Van de bar tot de limoenen die in de mojito gaan. De bar kunnen we zelfs volledig in jouw bedrijfsthema inrichten en branden, zo kan je je klanten en gasten pas echt verrassen!

Wat kan je verwachten?

Je kan verwachten dat je echt helemaal niks hoeft te doen op de avond zelf om er voor te zorgen dat de cocktailbar goed draait. Onze shakers nemen jouw zorgen volledig weg. Als je zelf even aanwijst waar ze komen te staan hebben we verder geen hulp meer van je nodig. Hoe fijn is het dat je zelf niets meer hoeft te doen dan alleen even een offerte op te vragen? Vraag dan ook echt hier even een offerte aan!

https://www.barcompany.nl/