Usabaa
Image default
Business / Transportation and Logistics

CC de Heuvelrug, alles voor uw ideale kampeertrip

Bent u op zoek naar allerlei kampeerspullen of caravans voor een goedkope prijs, bijvoorbeeld bij CC de Heuvelrug? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Want CC de Heuvelrug is de plek als het gaat om het verkopen van kampeerspullen en meer. van caravans tot aan tenten alles is daar te vinden. In deze blog lees je meer over het bedrijf.

Een breed en diep assortiment bij CC de Heuvelrug

CC de Heuvelrug heeft een groot en diep assortiment voor allerlei soorten vakanties en kampeerders. van spullen die je nodig hebt om in een tent tot verkopen van luifels voor uw caravan. Wat bij ons ook mogelijk is dat u een luifel aan uw caravan vast laat maken. Hierdoor hoeft u niet steeds een extra grote tas met een luifel erin mee te sjouwen naar uw vakantiebestemming. Bovendien hoeft u ook geen enkele moeite te doen om de luifel op te zetten, want deze zal dan binnen één minuut staan. U zou eventueel nog zijwanden erbij kunnen kopen die u wel zelf eraan vast moet maken, maar dat zou ook geen enkele moeite kosten. Maar voordat u een luifel op een caravan wilt kopen, moet u wel een caravan hebben. Wij bij CC de Heuvelrug hebben allerlei verschillende soorten caravans. Van super luxe tot standaard uitgeruste caravans. Voor iedereen is er wel iets te vinden!

Stalling voor caravans

Wist u dat u ook bij ons uw caravan kan achterlaten en wij ervoor zorgen?! Inderdaad! Wij zorgen in de herfst- en winterperiode voor dat uw caravan niks overkomt en dat hij de rest van het jaar veilig is. Bovendien kunt u altijd met ons contact opnemen als u even iets wilt ophalen uit uw caravan of de caravan wilt ophalen. Terwijl wij op uw caravan passen wordt hij ook om de tijd voor u schoongemaakt.

Contact

Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor uw caravan of kampeeravontuur kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op de website van CC de Heuvelrug. Daar vindt u ook alle contactgegevens om het bedrijf te bereiken voor eventuele vragen.