Een betaalbare iPhone 8 vind je hier

Een iPhone 8 hoeft niet duur te zijn. De oplossing hiervoor: een refurbished iPhone 8. Onderstaand lees je waarom refurbished iPhone 8 een verstandige keuze is.

Op 50 punten gecontroleerd

Een refurbished iPhone 8 64GB is meestal een eerder gebruikt toestel, dit is hetzelfde als een tweedehands iPhone. Echter, het verschil tussen beide is dat een refurbished iPhone op meer dan 50 punten is gecontroleerd. Een iPhone 8 van Forza Refurbished is zowel door techniekers als door robots gecontroleerd. Hierdoor ben je verzekerd van de meest betrouwbare kwaliteit refurbished dankzij de zorgvuldige controle.

Financieel aantrekkelijk

Het kopen van een iPhone 8 als los toestel is vrijwel altijd goedkoper dan het afsluiten van een telefoonabonnement. Steeds meer mensen kopen een smartphone tegenwoordig als los toestel en combineren deze met een sim-only abonnement. Wil je nog goedkoper uit zijn? Kies dan bijvoorbeeld voor een iPhone 8 van Forza Refurbished. Hiermee bespaar je veel geld en zit je ook niet vast aan een duur tweejarig telefoonabonnement.

Voor elk budget door product condities

Een iPhone 8 space grey van Forza Refurbished is leverbaar in drie verschillende product condities. Het voordeel van de product condities is dat er voor ieder budget een bijpassend toestel geleverd kan worden. Het verschil tussen de product condities kan oplopen tot enkele tientallen euro’s. Vind je het niet erg om zichtbare gebruikerssporen te hebben op een iPhone 8, dit in ruil voor een scherpere prijs? Kies dan voor een iPhone met een B-grade of C-grade. Anderzijds kun je ook iets meer betalen voor een A-grade met 1 tot 3 gebruikerssporen.

In conclusie

Een iPhone 8 kopen, maar niet teveel geld uitgeven? Kies dan voor een refurbished iPhone 8. Naast een betaalbare prijs ben je ook zeker van een betrouwbare aankoop door de objectieve controle door robots en standaard twee jaar garantie.

https://www.forza-refurbished.be/apple-iphone/8